PROJECTE SALUT GAYA VIH-SIDA

Vàrem rebre des de Níger, una petició per dur a terme un projecte a finals del 2020 que ells denominen “Salut Níger”, es tracta, com podreu veure en el document que ens van enviar i que podeu descarregar aquí: PROJECTE SALUT GAYA VIH-SIDA, d’ajudar a malaltes i malalts de VIH a poder seguir el tractament adient que els hi dóna l’oportunitat de portar un ritme de vida digne.

Pensem que ha estat un molt bon projecte, i com nosaltres no disposem dels recursos necessaris per a comprometre’ns a donar-li continuïtat vàrem demanar una aportació puntual a sòcies i socis per aquesta tasca humanitària tan important, i col·laborar entre tots a atendre aquests nigerins.

Per  fer-vos un resum de com està funcionant…

Amb els 3 primers mesos han rebut tractament 218 malalts amb dos comprimits diaris, s’han repartit més de 30.000 antibiòtics! També hem proporcionat més d’un centenar de dinars i transport per poder arribar a l’hospital.

L’acollida d’aquest projecte ha estat boníssima, fins i tot l’associació de malalts de sida ens ha fet arribar un diploma de gratitud, que adjuntem.

Pensem que la continuïtat d’aquest projecte és molt important per aquest col·lectiu i per aquest motiu tornem a demanar-vos la vostra implicació per poder-lo consolidar.

Si la vostra resposta és afirmativa podeu fer un ingrés a: CaixaBank  ES89 2100 1194 5302 0009 7827

Concepte: Projecte Salut Níger

Moltíssimes gràcies per la col·laboració!

DNíger.cat

 

 

 

Entrada similar

Un comentari

Els comentaris estan tancats.