REFUGIS, Premis Ateneus 2017

Font de la notícia: Web del Cor
Des de DNíger.cat estem molt contents d’informar-vos que el 12 de desembre, quan es van lliurar els Premis Ateneus 2017 i l’espectacle  Refugisdel Cor Jove de Sentmenat, va guanyar el Premi a la Creativitat Artística.
El certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català. Aquests guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any.
Salvador Casals: “Els ateneus són una rereguarda activa i mobilitzada que, en moments difícils, esdevé sempre un pilar de referència”. Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, va exigir l’alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, presidents d’Òmnium Cultural i l’ANC, i el del vicepresident de la Generalitat de Catalunya i els consellers que segueixen empresonats. “Ens uns mesos molt complexos, els ateneus hem hagut de tirar endavant en el dia a dia enmig d’un mar d’incerteses, mentre manteníem encesa la flama de l’activitat, la reflexió i l’acció comunitària. Una rereguarda activa i mobilitzada que, en moments difícils, esdevé sempre un pilar de referència”.
Maria Àngels Blasco: “És un reconeixement a un grapat de persones que treballen dia a dia, organitzadament”. Per la seva banda, Maria Àngels Blasco, directora General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha afirmat que “amb gairebé 30 anys, els Premis Ateneus donen confiança i visibilitat a ateneus petits, sobretot, que sovint costa més que la seva activitat arribi a un gran públic. És un reconeixement a un grapat de persones que treballen dia a dia, organitzadament”. Bernat Valls: “Aquest país necessita d’associacions compromeses amb la cultura i els valors cívics de la societat catalana”.
Bernat Valls, director General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, destaca “la qualitat del contingut de les candidatures presentades demostren la vitalitat d’un moviment que es projecta amb molta força. Aquest país necessita d’associacions compromeses amb la cultura i els valors cívics de la societat catalana”.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*