Solidarització de Cultures i premi a la solidaritat 2018

DNiger.cat i l’Institut Alzina durant el 2019, vàrem fer un projecte de carteig. Un grup de joves de l’institut barceloní va escriure’s amb joves del Níger. Les cartes s’escrivien a mà i es transmetien fotogràficament a través d’Internet.

El projecte tenia com a fil conductor l’ús de la llengua francesa i a més de poder millorar-la, les participants i els participants han aconseguit sensibilitzar-se sobre les realitats diverses de cada lloc i establir una xarxa de contactes.

DNiger.cat ha rebut gràcies a aquesta iniciativa i per segon cop a la seva història, el Premi a la solidaritat 2018, per part del Districte de Sant Andreu.  

Així comença una de les cartes d’una jove del Níger que tenia com a eix temàtic la PAU.

Per  A., A., 

Hola
Com estàs? Espero que tu i la teva família esteu bé. Com et vaig dir a la meva última carta visc a Makalondi, però el meu poble es diu Gangaubé, que no està molt lluny de la ciutat de Makalondi. Aquest any la inseguretat està dins del meu país, el Níger. La seguretat que tenim és gràcies als guàrdies i policies que sempre estan al voltant. Els jihadistes cremen les nostres escoles i maten els nostres professors (…)

Descarregaaquímés informació.

 

Entrada similar

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*