Celebració del 10è aniversari de DNiger.cat

Com aquell que no vol la cosa, ja portem força temps col·laborant i donant suport als projectes de cooperació que es desenvolupen a Níger.

Hem trobat finançament per a diversos molins de gra, per donar suport a les cooperatives per l’empoderament de la dona, per a la construcció de uns quants hangars destinats a l’alfabetització, pel seu equipament, per un local escola -biblioteca, …. i sobretot, per que cada any entre 1000 i 1500 persones aconsegueixin fer un canvi molt important a la seva vida gràcies al projecte Educatous.

I ens en hem adonat que ja fa deu anys que vàrem començar aquesta aventura, o potser una mica més, i hem decidit celebrar-ho entre tots.

Us volem agraïr el vostre suport i dedicació i la vostre assistència el passat el dia 21 de juliol del 2018 al Hat-trick de Figueres, on varem dinar, i vàrem fer una visita tots plegats al Teatre Museu Dalí.

Va venir el Pep Frigola i li vàrem agrair l’oportunitat que ens ha donat de treballar posant el nostre granet de sorra en aquests projectes que tant bé ha gestionat quan era a Níger i a tots els qui treballen ara en la seva continuïtat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*